Om mig

Jag heter Gabriella Olofsson och jag är utbildad, diplomerad Regression- och Samtals terapeut, samt Par -och Relationsterapeut på Akademin för SER-terapi.

Är även utbildad inom Tibetansk ansiktsmassage i Göteborg, enligt original metoden, som också är en helhetsbehandling för kropp och själ.

Jag har jobbat många år som barnskötare, sjuksköterska, terapi biträde bland äldre och har läst psykologi. Mina kunskaper och erfarenheter har jag fått i livets skola och genom kontakter med andra människor.

Har haft egna svårigheter med bla. utbrändhet som gav mig fysiska, hälsomässiga problem som jag varit tvungen att hantera. Jag har gjort min egen resa mot ett friskare och bättre liv, vilket har gett mig viktiga erfarenheter. Dessa erfarenheter gör att jag har förståelse för dina problem utan att jag dömer, förkastar eller anklagar.

Min vision och uppgift är att hjälpa människor nå balans och inre harmoni med sig själva och sin omgivning. Att genom ökad medvetenhet påverka din livssituation positivt vad gäller din hälsa och livskvalité.

Jag använder mig av det inre bildspråket och yttre bildskapandet i terapin, visualisering i samtal, drömmars betydelse, symboler, avslappning,meditation, inre resor i regression samt energi flödes andning/andningsterapi. Med dessa metoder förmedlar jag insikten om att orsakerna till problemen oftast ligger på en djupare omedveten nivå.

Dessa verktyg är till för att på ett anpassat sätt förmedla känslorna och hjälpa dig till ökad medvetenhet för dina problem. Så du uppnår en inre välbefinnande, hälsa och lycka. Du får bättre kontakt med kroppen, närvaron i nuet och i känslan.

Vid intresse läs gärna mitt fullständiga examensarbete.

Bilder från mottagningen