Tibetansk ansiktsmassage

Tibetansk Ansiktsmassage – enligt original metoden.

  • har du det stressigt?
  • har du sömnproblem?
  • lider du av huvudvärk?

Ändra på detta med Tibetansk ansiktsmassage!

Allt som händer i kroppen beror på att energin förändras. I denna moderna stressfyllda värld får sinnet sällan ro och det byggs lätt upp spänningar som gör att musklerna i ansikte, huvud och nacke blir spända. Det leder ofta till kronisk värk och är en varning om att kroppens naturliga energi inte flödar fritt, att något inte stämmer.

Tibetansk ansiktsmassage, som bygger på tibetansk visdom är en mycket avslappnande behandling som påverkar hela kroppen. Det är en helhets behandling. Förutom att den tar bort spänningar från ansiktet och huvudet får hela din kropp ny energi. Den livsenergi som hålls fast i spänningarna frigörs.

Under behandlingen bearbetas meridianer, akupunkturpunkter, muskler och bindväv i ansikte, hårbotten, hals och nacke. Ansiktsmassagen löser upp spänningar och blockeringar, den lyfter upp ansiktet och ger det ny elasticitet. Behandlingen syresätter hud och bindväv vilket gör att åldrande processen fördröjs.

Ansiktet är uppdelat i zoner som är kopplade till våra inre organ, så våra inre organ också får stimulans och energi. Detta leder till att slaggprodukter frigörs och en utrensning äger rum.

Tibetansk ansiktsmassage ger bra resultat mot:

  • ansiktströtthet, ögontrötthet
  • spänningstillstånd, huvudvärk
  • oro, depression
  • sömnlöshet
  • stress
  • slapp och oren hyd, reducerar acne, förbättrar glanslöst hår

För bästa resultat rekommenderas 4 behandlingar på olika delar av ansikte, hals och hårbottens hud, muskler och bindväv. Därefter 5-6 gång per år eller vid behov.

Behandlingen består av konsultation som följs av en behaglig och avslappnande massage med lätta rörelser för ökad cirkulation i ansikte. Därefter bearbetas musklerna på djupet för att lösa upp spänningar i hals, nacke och hårbotten. Sedan ger  jag ansiktet akupressur och utrensande lymfstrykning, sen följer en ansiktskräm massage och som avslutning en lätt fot massage. Både ansiktet och kroppen vitaliseras av behandlingen.

Tibetansk ansiktsmassage ger dig välbefinnande i både kropp och själ.

Hitta dig själv, hitta din inre kärna, genom behandling i en lugn och avslappnande miljö!